ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΙΣΧΥ ΑΠΟ 19-10-20

Δείτε στα Νέα & Ανακοινώσεις τα αρχεία σε Pdf για κάθε τάξη ξεχωριστά, όπως και για τις Β' και Γ' Προσανατολισμού, καθώς και με την ένδειξη στο όνομα 19-10-20.

 

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΠΣΔ)

Για την παρακολούθηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης πρέπει να υπάρχει λογαριασμός των μαθητών/τριών στο ΠΣΔ, διαφορετικά δημιουργείτε έναν. Έπειτα, εισέρχεστε στην Ηλεκτρονική τάξη και κάνετε εγγραφή στα μαθήματα και τους αντίστοιχους καθηγητές του τμήματος. Σε κάθε μάθημα, στις Ανακοινώσεις υπάρχει ο σύνδεσμος της Ηλεκτρονικής Αίθουσας Διδασκαλίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας Webex. Για οποιαδήποτε πρόβλημα επικοινωνείτε με το σχολείο είτε τηλεφωνικά είτε μέσω email.    

Εγγραφές και Ανανεώσεις Εγγραφών Ηλεκτρονικά στην εφαρμογή e-εγγραφές από 18/6/20 έως 2/7/20

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ/ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ e-εγγραφές

Στα Νέα & Ανακοινώσεις υπάρχει αρχείο "Α_ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ" σχετικά με τις ηλεκτρονικές εγγραφές για το νέο σχολικό έτος 2020-21 και θα ενημερωθείτε με email για το άνοιγμα της εφαρμογής.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΑΕΝ) πληροφορίες στην ιστοσελίδα www.ynanp.gr και προθεσμία μέχρι 16-7-20. 

Υποβολή δικαιολογητικών υποψηφίων στις προκαταρκτικές εξετάσεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, των Στρατιωτικών Σχολών και Σχολών Λιμενικού Σώματος. Δείτε τις αντίστοιχες προκηρύξεις στις ιστοσελίδες  www.astynomia.gr, www.fireservice.gr,  www.geetha.mil.gr και www.hcg.gr 

 

ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (ΠΣΔ)

Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν θα πρέπει να μπουν στην αρχική σελίδα του Σχολικού Δικτύου (https://www.sch.gr/) και να πάνε εκεί που γράφει « ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ». Υπάρχει σχετικό άρθρο με τίτλο: «Είσαι μαθητής/τρια Γυμνασίου ή Λυκείου; Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου» . Στο τέλος του άρθρου υπάρχει η επιλογή : «Θέλω να εγγραφώ» . Πατώντας εκεί μπορεί να γίνει η εγγραφή των μαθητών στο σχολικό δίκτυο. Ο Αριθμός Μητρώου του μαθητή, που ζητείται κατά την εγγραφή δεν είναι απαραίτητος, αναγράφεται όμως στον έλεγχο του μαθητή.  

 

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΑΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ  (Δείτε περισσότερα στα Νέα & Ανακοινώσεις)

Έγγραφο για Προσωπικά Δεδομένα (email κηδεμόνων)

 

Ενημέρωση Δελτίου Απογραφής Στρατεύσιμων κλάσης 2002 (δείτε στα Νέα & Ανακοινώσεις)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΟΔΥ 

Διαβάστε το αρχείο με οδηγίες από ΕΟΔΥ για παραμονή στο σπίτι στα Νέα & Ανακοινώσεις.....

 

ΕΠΕΙΓΟΝ

Για το σχολικό έτος 2019 – 2020, πρέπει να υποβληθεί η Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής, μέσω της εφαρμογής e-eggrafes στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από 2 μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2019 (με νέα παράταση).

 

 

 

Δικαιολογητικά Εγγραφής στα ΓΕΛ (μετά την οριστική τοποθέτηση):

α) Έντυπο Αίτησης Εγγραφής (υπάρχει στο σχολείο)

β) Εκτύπωση της οριστικής Ηλεκτρονικής Δήλωσης Προτίμησης

γ) Φωτοαντίγραφο του δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας ή Πιστοποιητικό του Δήμου, αν δεν έχει δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

δ) Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 του κηδεμόνα του/της μαθητή/τριας στην οποία θα δηλώνονται κάποια στοιχεία όπως νομιμότητα άσκησης κηδεμονίας, αποδοχή ηλεκτρονικής ενημέρωσης, κ.λ.π. (υπάρχει στο σχολείο)

ε) Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) συμπληρωμένο από γιατρό

Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν να τα φέρουν οι κηδεμόνες των μαθητών μέχρι την έναρξη των μαθημάτων το Σεπτέμβριο.

 

 

 

 

 

 

Το 4ο ΓΕΛ Πετρούπολης στο Onassis Youth Festival

(διαβάστε περισσότερα στις Δραστηριότητες)

 

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΤΟΠΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ  

 

 

Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΜΑΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ    ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ